Packbarre

Packbarre este o mica bara de publicitate instalata intr-un colt al ecranului cu care puteti castiga Pack+ pentru Prizee. Speciala pentru castigarea de pachete+. Se instaleaza rapid.
- la inscriere dupa completarea datelor din etapa1 trebuie sa descarcati un mic programas care lanseaza bara. Dupa descarcarea lui trebuie sa il instalati.
- Bara are pe ea contor care va arata cat mai aveti pana faceti un MP dupa care intrati pe site si-l comandati.
- Puteti muta bara oriunde pe ecran.(o agatati cu mausul si o mutati)
- Daca mai aduceti si pe alti veti castiga un maxpack odata cu cel pe care l-ai adus (deci referal 100% castig)
- Aveti grija ca din cand in cand pe bara apare un cod care trebuie sa-l introduceti si sa dati OK (asta ca sa nu lasati bara in functiune si sa plecati de acasa). Daca nu introduci codul la timp pur si simplu te deconecteaza (nu te suspenda cum se intampla la alte bare de surf similare)
- Deocamdata pot sa va spun ca se face cam 4-5 % pe zi in functie de cat tii deschisa bara (deci iei MP ul in 20-30 de zile).
- Castigul cronometrat pe ore si minute intr-o zi ora 08.25-4%, ora 10.22-5%, ora 12.57-6%, ora15.50-7%........
- Am intrat pe forumul siteului si am citit intrebarile francezilor si raspunsurile webmasterului. Viteza de castig este in functie de castigurile siteului nu este pe ore, minute, etc. Daca bara ramane alba mai mult timp relansatio (inchideti si o porniti din nou).
Daca doriti sa incercati si voi sa castigati dati clic pe urmatorul banner:

PackBarre.com

Niciun comentariu: